Skola städning

Visst värderar ni också renlighet och hygien?

Mest smuts samlas på golv, just därför är det extra viktigt med ordentlig renhållning av alla golvytor. Detta hjälper förlänga både dess livslängd och ser till att alla hygienkrav uppnås, för golv av alla slag.

 

Se till att boka en tid med oss medan ni kan, så att eran dagis kan se till att få våran proffsstädning då det är stängt under sommaren.

 

Varje dag så tar folk flera hundra eller flera tusen steg på vissa ytor. Det kvittar hur mycket man försöker hålla rent så finns det alltid en hel del damm och bakterier på skor och kläder. Med tiden hamnar dessa smuts och bakterier djupare och djupare i golvet. Just därför är det viktigt att varje år slipa bort smutsen och det gamla polerings lagret. Vårt företag har årtiondens erfarenhet av golvbehandling med diverse ytor hos bland annat skolor, gymnasier och dagis.

 

Detta gör vi genom att först göra en ordentlig behandling då vi tar bort allt smuts samt det gamla polerings lagren. Andra steget är att se till att avlägsna alla städnings medel som vi använt för att få bort all smuts. Efter detta lägger vi ner ett nytt polerings lager, antal lager efter behov. Slutligen så applicerar vi den skinande polering, igen antal efter behov, så att vi också kan få ett resultat som man kan se!

 

                   

I just dagis, skola är det extra viktigt att det ska vara rent då barn i den ålder som ni vet ofta brukar befinna sig på eller nära golvet. Om ni håller med, se till att boka tid med oss så att även ert dagis, skola får tids hos oss under sommarperioden!